POČINJU BESPLATNI ONLINE TRENINZI NAMIJENJENI MLADIM MAJKAMA

Na radost svih mladih majki projekt Grada Zagreba i Kineziološkog fakulteta u Zagrebu GETFIT4FREE predstavlja novi, besplatni program vježbanja namijenjen upravo njima. Proces oporavka tijela nakon poroda izuzetno je kompleksan i težak te je mladim majkama neophodno stručno vodstvo prilikom uključivanja u tjelesno vježbanje. Također, kako se u ovoj ionako nezvidnoj epidemiološkoj situaciji ne bi morale odvajati od svojih beba, ovaj projekt omogućuje im besplatne online treninge iz udobnosti vlastitog doma. Mlade mame će tako u programima vježbanja moći sudjelovati preko ZOOM platforme uz stručno vodstvo te rekvizite i pomagala koji su im dostupni kod kuće.

Ciljana skupina su majke koje su rodile unazad godinu dana te nemaju kontraindikacije za uključenje u tjelesno vježbanje. Za sudjelovanje u besplatnim programima vježbanja možete se prijaviti na e-mail: prijave.getfit4free@kif.hr. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, datum rođenja, visinu, težinu te koliko je vremena prošlo od poroda.

Prijave su otvorene do 15. travnja, a broj mjesta je ograničen kako bi se osiguralo pravilno izvođenje vježbi te kako bi stručnjaci mogli individualno pristupiti svakoj polaznici.

Veselimo se zajedničkom vježbanju!
Getfit4free tim