Obavijest polaznicima i zainteresiranima za programe vježbanja

Poštovani,

ovim putem Vas obavještavamo da je provedba novog ciklusa besplatnih programa vježbanja u okviru našeg projekta predviđena tijekom jeseni/zime 2019. godine. Uslijed raznih objektivnih administrativnih prepreka nažalost smo bili onemogućeni ranije krenuti s novim ciklusom vježbanja.

Kao i u prethodnom ciklusu, ciljana skupina korisnika projekta su tjelesno neaktivne osobe mlađe, srednje i starije životne dobi (35-70 godina starosti), koje su u posljednjih 5 godina imale vrlo slabu ili nikakvu tjelesnu aktivnost, koje imaju prekomjernu tjelesnu masu te ne boluju od kroničnih bolesti.

NOVI KORISNICI PROGRAMA VJEŽBANJA mogu se prijaviti za sudjelovanje slanjem pred-prijave koja mora sadržavati sljedeće podatke:

· IME I PREZIME

· DATUM ROĐENJA

· VISINU/TEŽINU

· TJELESNU AKTIVNOST U POSLJEDNIH 5 GODINA

· KRONIČNE BOLESTI

Svi zainteresirani kandidati koji pošalju pred-prijavu sa svim gore navedenim podacima, a koji ispunjavaju potrebne kriterije za sudjelovanje u narednom ciklusu projekta, bit će obavješteni mailom do kraja mjeseca srpnja o predviđenim terminima održavanja inicijalnih testiranja koja su zasada predviđena za kraj mjeseca kolovoza/početak mjeseca rujna, a nakon kojih će se provesti konačna selekcija kandidata koji će biti odabrani za sudjelovanje u novom ciklusu programa tjelesnog vježbanja.

Također postoji i mogućnost uključivanja sudionika prethodnog ciklusa našeg projekta ISKLJUČIVO pod uvjetom da su isti u međuvremenu bili tjelesno aktivni u prosjeku najmanje 2 puta tjedno po 60 minuta. Svi sudionici projekta iz prethodnog ciklusa mailom će dobiti kratki upitnik o tjelesnoj aktivnosti u razdoblju od završetka programa tjelesne aktivnosti.

Svi dosadašnji sudionici projekta koji su zainteresirani za sudjelovanje u najavljenom novom ciklusu vježbanja, a koji su u međuvremenu bili tjelesno aktivni u prosjeku najmanje 2 puta tjedno po 60 minuta, dužni su mailom dostaviti ispunjeni upitnik najkasnije do ponedjeljka, 13. svibnja 2019. godine.

U slučaju dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite putem naše službene e-mail adrese.

Srdačan pozdrav,

Getfit4free tim